«

okt 04

Ikerláng. Illúzió vagy valóság?

Évekkel ezelőtt – sokakhoz hasonlóan – még én is minden sejtemmel éltettem ezt az érzést, ezt a gondolatot. Mélységesen hittem, hogy van egy másik felem, aki pont úgy érez, pont úgy gondolkodik, pont olyan értékrendekkel él a világban, mint én. A megoldást kívülről vártam.

Ahogy én is fejlődtem, dolgoztam magamon és az érzéseimen, ez a fogalom lassan átértékelődött bennem.

Az ikerláng egy címke, mivel valahogyan el kellett nevezniük az embereknek azt a fajta energiát, ami e mögött a szó mögött húzódik meg. Mai olvasatomban az ikerláng, ikerlángnak lenni egy érzés. Ez bennünk születik meg, ennél fogva egy belső tartalomról beszélhetünk, s mind ilyen egy belső úton keresztül juthatunk el ennek az érzésnek, energiának a megtapasztalására a külvilágban.

Hogy létezik-e egy tökéletes másik felünk?

Ó, igen. Ott bent önmagunkban. Mert minden ember két részből áll: női és férfi minőségeket is képviselünk egyszerre. Ez a bennünk élő yin-yang. A keleti orvoslásban a betegségek szempontjából megkülönböztetik a férfias jobb oldalt és a nőies bal oldalt, és ennek harmonizálásával érik el az test-lélek-szellem gyógyítását. Tehát tökéletes másik felünk bennünk él. Ennek függvényében mindazt, amit a külvilágban látni szeretnénk, először önmagunkban kell megtalálnunk és nemesítenünk. Amint elkezdünk önmagunkkal foglalkozni, felfedezhetjük belső minőségeinket, hiányainkat, és ezáltal meggyógyíthatjuk sérült énrészeinket, harmonizálhatjuk női és férfi aspektusainkat.

A belső út végén – igen – ott vár a FÉRFI.

 Először ne hús-vér férfiban gondolkodjunk, hanem érezzük át azt a fajta férfias minőséget, amit magunk mellett megtapasztalni szeretnénk. Belül érkezzünk meg a FÉRFIHOZ. Éljük át minden sejtünkkel, hogy milyen vele lenni, érezzük át, hogy mit szeretnénk tőle kapni, mit szeretnénk mi magunk neki adni. Ahogy mi változunk és formálódunk legbelül, rezgéseinkkel bevonzhatunk egy hasonlóan érző, gondolkodó társat, aki szintén elindult a belső úton, vannak céljai, elképzelései és főleg szilárd értékrendjei a párkapcsolatot illetően. Legjobb esetben a mellettünk élő férfi is változik, és ő maga válhat alkalmassá egy ilyen jellegű kapcsolódásra. Ha már van társunk, és vágyunk egy ilyen kapcsolódásra kiemelten fontos a kommunikáció. Bátran meséljünk álmainkról, vágyainkról, szükségleteinkről neki. Mondjuk el, hogy merre tartunk legbelül, és hogy mit szeretnénk kihozni a kapcsolódásunkból. Ha az elébe tárt értékrendek számára is fontosak, már csak türelemre van szükségünk, amíg ő is „megmunkálódik”. Ezen a ponton segíthetjük, nőként emelhetjük őt.

 

Amint bejárta saját poklát és mennyországát, felvállalta érzelmeit, érzéseit, megmert nyílni (ebben kell segíteni őt), kezdődhet a közös szárnyalás. Egymás inspirálásával, közös erővel teremthetünk boldogságot. Bármi, ami illúzióként megjelenik, annak van valós oldala is. A címke illúzió, ami mögötte van, azaz az energia, valóság. Ezt az energiát kell felfedezni először magunkban, majd a társunkban, végül magában a kapcsolatunkban. Ha jelenleg nincs társunk, akkor is az első lépés önmagunkban kezdődik, a belőlünk kiáramló energiákra fog a megfelelő társ rezonálni, és legjobb esetben az életünkbe lépni. Persze csak akkor, ha megengedjük és beengedjük.

Kép forrása: Internet

Kép forrása: Internet

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>