«

»

feb 07

Ikerláng-energia szerelmen innen és szerelmen túl

Ikerlángnak lenni, annyit jelent, hogy birtokában lenni az ikerláng energiának, azaz a legmagasabb szintű szerelem energiának.

A lélek tapasztalni jön ide a duális világba, és azok a lelkek, akik ezt a tapasztalást választották, kettéváltak YIN-re és YANG-ra, így lett az Egylélekből kettő. A kettéhasadás pillanatában küldetést is vállalt a Lélek: tapasztalni fogja a létet külön nőként és külön férfiként. Leszületések sokaságában, megannyi tapasztalatot összegyűjtve, az út során, teljesedik nőként és teljesedik férfiként, majd végül együtt teljesednek az emberiség fejlődéséért, Gaia földanya emelkedéséért. A teljesedésben segítséget kaptak. Nem más, mint a szerelem energiája segíti útjukon őket.

Kép: Forrás: Internet

Kép: Forrás: Internet

A lélekút során, életről-életre, az ikerlángokban megnyílik az ikerláng tér. Kódok aktiválódnak, a lélek emlékezni kezd vállalt feladatára. Ilyenkor a lélek mindent átölelő szeretetet, szerelmet és vágyat kezd érezni a szívében, nagyon sokszor már gyerekkorban, a serdülőkor elején.  Az érzések mélyek, romantikusak, meseszerűek, szenvedélyesek. Ezen a ponton legtöbbször a szerelemnek még nincsen tárgya, csak az érzés van meg, és a vágy ennek az érzésnek az átélésére, megtapasztalására. Ettől kezdve már el is kezdődik egy gyönyörűséges belső utazás, teljesedés és tapasztalás. Ajándékok, és lehetőségek nyílnak meg az úton, amelyek segítik a küldetés kibontakozását. A teljesedés bizonyos szakaszán a két ikerlángfél összetalálkozik, hogy most már saját teljességüket összeadva közös energiatérben tovább munkálkodhassanak. Ezen a ponton nagyon fontos, hogy az ikerlángok éberek legyenek, képesek legyenek a jelenben élni, képesek legyenek nyitottak lenni, képesek legyenek falak és álarcok nélkül egymáshoz közelíteni. Így lebbenhet fel a fátyol szemükről, és így láthatják csak meg egymásban önmagukat, és önmagukban a másikat.

Azonban ez egy ideális forgatókönyve az ikerláng találkozásoknak. A valóságban ez legtöbbször nem így történik. Gyakran csak az egyik fél jutott el a teljesedés annak a szakaszára, hogy felismeri a másikat, és készen is áll a kapcsolódásra lélekpárjával. A másik fél csak az erős vonzást érzi, az isteni energiákat, és ettől megijed, bujkálni kezd vagy elmenekül. A felébredt fél üldözőbe veszi a menekülőt, és itt megkezdődik a dráma az üldöző félben, fájdalmak törnek felszínre, de miközben átéli a poklot poklát csiszolódik és tovább teljesedik. És itt fontos megérteni: Ikerlángnak lenni, nem feltétlenül azt jelenti, hogy kiteljesedett szerelemben, felhőtlen boldogságban élni  a  lélekpárunkkal.  Igen ez a végcél. A célok célja. Csak eddig az állapotig először el kell jutni. Amikor mindkét félnek sikerült felfedeznie és megismernie önmagát (ebben segít az ikerlángtalálkozás), és élni is tudja igazi önvalóját, amikor már nem elvenni akarja a szeretetet, hanem adni és megosztani is tudja, akkor készen állnak. Készen állnak a közös életükre ebben az inkarnációban (is).  Mindkét fél csak önmagán tud dolgozni, a másik egyéni fejlődés ütemét sem siettetni, sem átugrani nem lehet. Annak a félnek, aki előbbre jár az úton fontos megértenie, hogy ikerlángnak lenni, annyi mint a SZER-elem energiával egy magasabb célt szolgálni. Ha képes így tekinteni önmagára és az életére, nem ragad bele az „igaz és ideális szerelem” hajkurászásában, nem pusztul bele a beteljesületlen szerelem érzésében, hanem a SZER-elemet képességként és értékes kincsként kezeli, és örül, hogy pont ő rendelkezik ezzel a tudással, onnantól kezdve az élete virágba borul. Már nem fontos, hogy mikor, és hogy egyáltalán ebben az életében együtt él-e lélekpárjával, mert használni és áramoltatni tudja a SZER-elemet, ezáltal boldogságot teremt saját életében, önmagát és környezetét is ez a magas minőségű energia hatja- és rezegteti át. Boldogságot teremt.

Fontos tudni, hogy a lélekkapcsolat az ikerlángok között soha nem szakad megy. Akár együtt vannak fizikailag, akár nem, mindig érzik egymást. Ezer meg ezer szállal kötődnek egymáshoz, és ha készen állnak, és szabad akaratukból mindketten akarják, megélhetik mennyei szerelmüket jelen életükben (is) földi keretek között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>